Prachtig nieuws van St. Mont Ventoux

Stichting Mont Ventoux haalt met deelnemers, individueel of in teamverband geld op. Hiermee leveren zij een bijdrage aan de strijd tegen kanker. Onder het motto “Grootverzettegenkanker” beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk.
Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Sinds de start in 2007 werd elk jaar weer een recordbedrag opgehaald.

Geweldig nieuws….

Verleden jaar mochten wij een cheque in ontvangst nemen van € 5.000,- Ook dit jaar zijn wij weer als één van de goede doelen uitgekozen. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en wij wensen alle deelnemers van Stichting Mont Ventoux ook dit jaar weer veel succes!

Op 1 november 2013 was het zover. Stichting Kunstwens mocht weer een cheque van € 5.000,- in ontvangst nemen. Wat geweldig om twee achtereenvolgende jaren zo in de spotlights te mogen staan bij Stichting Mont Ventoux. Het bijzondere was dat deze cheque is toegekend omdat wij de komende periode de individuele kunstwensen weer wat meer de aandacht gaan geven.
Bestuur Stichting Kunstwens

Datum:
Categorie: Bijzondere activiteiten
Tags:

Comments are closed.