Sponsors

Stichting Kunstwens wordt gesponsord door de volgende bedrijven:
Bronsgieterij Volkers VOF Bronsgieterij Volkers werd in 1965 opgericht door Chris Volkers samen met zijn vrouw Truus in het dorp Deil. Hij begon daar in een oude boerderij met het vervaardigen van gietvormen. VOF Bronsgieterij Volkers werd in 1965 opgericht door Chris Volkers samen met zijn vrouw Truus in het dorp Deil. Hij begon daar in een oude boerderij met het vervaardigen van gietvormen.
Burger WeeshuisBurger Weeshuis, Vosbergerweg 42, 8181 JJ Heerde
Gorechthuis te Haren Vanaf de eerste stap die u binnenzet voelt u de warme sfeer die dit zalencentrum uitstraalt.  In goed overleg is bijna alles mogelijk, van vergadering tot feest. Kenmerkend voor ‘t Gorechthuis is de zeer persoonlijke aandacht voor de gasten.Vanaf de eerste stap die u binnenzet voelt u de warme sfeer die dit zalencentrum uitstraalt. In goed overleg is bijna alles mogelijk, van vergadering tot feest. Kenmerkend voor ‘t Gorechthuis is de zeer persoonlijke aandacht voor de gasten.
Harolds Grafik De grootste urban art store. Bij ons vind je expertise en mensen met passie voor kunst! Met meer dan 45.000 artikelen (waaronder papier, schildermaterialen etc.) is Harolds het paradijs voor elke creatieve geest.De grootste urban art store. Bij ons vind je expertise en mensen met passie voor kunst! Met meer dan 45.000 artikelen (waaronder papier, schildermaterialen etc.) is Harolds het paradijs voor elke creatieve geest.
Limburgse Kunstkring De Limburgse Kunstkring is een kunstenaarscollectief dat in 1910 is opgericht. Kenmerkend voor het werk van de leden is het creëren van eigentijdse kunst met een persoonlijk karakter.De Limburgse Kunstkring is een kunstenaarscollectief dat in 1910 is opgericht. Kenmerkend voor het werk van de leden is het creëren van eigentijdse kunst met een persoonlijk karakter.
Reehorst Installatietechniek Dordrecht Het Technisch Installatiebedrijf beschikt naast ruime ervaring over alle wettelijk verplichte KIWA-erkenningen voor ontwerp, realisatie, keuring, onderhoud en sanering van boven- en ondergrondse opslaginstallaties en leidingsystemen voor (milieugevaarlijkHet Technisch Installatiebedrijf beschikt naast ruime ervaring over alle wettelijk verplichte KIWA-erkenningen voor ontwerp, realisatie, keuring, onderhoud en sanering van boven- en ondergrondse opslaginstallaties en leidingsystemen voor (milieugevaarlijk
Sint Laurensfonds Steun voor projecten in de stadsregio Rotterdam  Sommige jeugdigen en ouderen hebben extra steun nodig om mee te doen in de maatschappij. Het Sint Laurensfonds wil die steun geven.Steun voor projecten in de stadsregio Rotterdam Sommige jeugdigen en ouderen hebben extra steun nodig om mee te doen in de maatschappij. Het Sint Laurensfonds wil die steun geven.
Stichting Mammi Stichting maMmi is een initiatief van Margot Verhaeren  Zij verloor op 25 mei 2006 haar toen 14 jarige dochter Maxime aan kanker. Zij weet uit ervaring dat als een kind een ernstige ziekte krijgt de gevoelens en emoties vaak overweldigend zijn. Stichting maMmi is een initiatief van Margot Verhaeren Zij verloor op 25 mei 2006 haar toen 14 jarige dochter Maxime aan kanker. Zij weet uit ervaring dat als een kind een ernstige ziekte krijgt de gevoelens en emoties vaak overweldigend zijn.
Stichting Punt Uit
Van Marselis Hartsinck Van Marselis Hartsinck AG is a leading independent private wealth management firm. As independent asset managers, we are part of a small and independent company.Van Marselis Hartsinck AG is a leading independent private wealth management firm. As independent asset managers, we are part of a small and independent company.
Vincentius Rotterdam De Stichting Vincentius Rotterdam  ondersteunt al meer dan 160 jaar individuele personen en groepen, die in geestelijke en maatschappelijke nood verkeren. Zij doet dit via allerlei activiteiten en projecten die passen in de tijdgeest.De Stichting Vincentius Rotterdam ondersteunt al meer dan 160 jaar individuele personen en groepen, die in geestelijke en maatschappelijke nood verkeren. Zij doet dit via allerlei activiteiten en projecten die passen in de tijdgeest.
z Ambis “Veranderingen zijn er altijd, de enige vraag is hoe we daarmee om kunnen gaan….” : Transitions!  In mijn werk begeleid ik bedrijven in veranderingsprocessen. “Veranderingen zijn er altijd, de enige vraag is hoe we daarmee om kunnen gaan….” : Transitions! In mijn werk begeleid ik bedrijven in veranderingsprocessen.

 

Ga verder naar “bijzondere activiteiten

Comments are closed.