De kunstenaars die voor stichting Kunstwens als vrijwilliger werken, zijn enthousiast, flexibel en gemotiveerd. Zij vinden het werken met zieke kinderen interessant en bijzonder. Zij willen graag hun steentje bijdragen door deze kinderen een leuke, creatieve middag te bezorgen. Iedere kunstenaar heeft zijn eigen stijl en specialiteit. Omdat iedere aanvraag voor een kunstwens uniek is, zoeken wij kunstenaars uit verschillende disciplines die daar invulling aan kunnen geven.

Wij verwachten van een kunstenaar dat hij goed kan luisteren naar de wensen van het kind en dat hij dat ook kan begeleiden. Een open houding en empathie voor het kind en de familie zijn daarbij van groot belang. Het gaat erom dat het kind zich even kunstenaar kan voelen en de gelegenheid krijgt een bijzonder kunstwerk te maken. De kunstenaar is er om dit mogelijk te maken door materialen mee te nemen en uit eigen ervaring over te brengen wat de mogelijkheden zijn voor het maken van het gewenste kunstwerk.

Stichting Kunstwens werkt zonder financiële vergoeding, maar een onkostenvergoeding voor gebruikte materialen en reiskosten wordt uiteraard wel verleend.

Als je belangstelling hebt om je als kunstenaar voor Stichting Kunstwens in te zetten, vul dan onderstaande aanmeldingsformulier in. De gegevens zullen behandeld worden volgens het AVG-protocol.

 

  (*) deze velden zijn verplicht


  janee


  janee

  Upload hier jouw profielfoto:

  Ja, ik geef toestemming voor het gebruik van mijn foto's op de website van Stichting Kunstwens.

  Ja, ik geef Stichting Kunstwens toestemming mijn contactgegevens op te nemen in het kunstenaars- en regio coördinatoren bestand en mijn contactgegevens uitsluitend ten behoeve van Stichting Kunstwens te gebruiken. Ik ben bekend met het AVG-protocol van de Stichting Kunstwens en handel conform deze verplichte werkwijze. Zie ons AVG-protocol op de website.

  (*) deze velden zijn verplicht